ΛΗΜΝΟΣ

Πλήγμα για τον Ήφαιστο, βαρύ διάστρεμμα ο Σον Έβανς

Πλήγμα για τον Ήφαιστο, βαρύ διάστρεμμα ο Σον Έβανς
EUROKINISSI

Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Σον Έβανς στο τρίτο ματς της σειράς με το Περιστέρι Βίκος Cola. Ο σέντερ του Ηφαίστου ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα.

Μία μέρα μετά την πρώτη νίκη της ιστορίας του στα playoffs, μία μέρα μετά την ισοφάριση της σειράς με το Περιστέρι Βίκος Cola στο 1-1, ο Ήφαιστος έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό ζήτημα.

Ο Σον Έβανς τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, για την ακρίβεια ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς της πρώτης φάσης των playoffs.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ξέρει ότι ο Έβανς είναι πολύ σημαντικός σε αυτή τη φάση της περιόδου και ελπίζει ότι η κατάσταση του Αμερικανού σέντερ θα βελτιωθεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (25/5 στις 19:30), ώστε να τον έχει έστω και για λίγα λεπτά στη διάθεσή του στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό. Αν είναι το Περιστέρι Βίκος Cola, θα έχει πλεονέκτημα έδρας. Αν είναι ο Ήφαιστος Λήμνου, θα έχει μειονέκτημα.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ