ΛΗΜΝΟΣ

Ο Ήφαιστος στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου

Ο Ήφαιστος στηρίζει τη μάχη κατά του καρκίνου

Ο Ήφαιστος σε καλεί να γίνεις δότης μυελού των οστών με ένα ξεχωριστό video που γυρίστηκε στην Αθήνα και στην Λήμνο και στο οποίο συμμετείχε όλη η ομάδα (VIDEO).

Ο Ήφαιστος ρίχνεται και αυτός στη μάχη κατά του καρκίνου. Η ομάδα της Λήμνου αποφάσισε να στηρίξει την εκστρατεία του "Οράματος Ελπίδας" -"Γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών" και το έκανε με έμπρακτο τρόπο.

Η ΚΑΕ δημιούργησε ένα video, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στις 21 Φεβρουαρίου κατά την επίσκεψη της ομάδας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα" και τον Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ".

Στο βίντεο συμμετείχαν ο προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος, οι αθλητές Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Σον Έβανς, Τάιρον Μπρέιζελτον, Τόντρικ Γκότσερ, Ρόλαντς Φρεϊμάνις, Τζέρι Σμιθ, Αντουάν Γουίγκινς, Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι Μανώλης Παπαμακάριος, Μάρκος Κολώκας, Ριχάρδος Καμπόσος, Χριστίνα Σκέντζιου από το υπόλοιπο τιμ.

Το "παρών" έδωσαν επίσης και οι σύζυγοι των παικτών Μαρσέντες Κόσεϊ, Λαουτρίς Μπλάουντ, Αθηνά Πανάκα, Ζισένια Ριβέρα μαζί με το μικρό Τάιρι (Μπρέιζελτον) και τη μικρή Ντέμι (Σμιθ).

Δείτε το video που ανάρτησε ο Ήφαιστος Λήμνου:

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ