ΛΗΜΝΟΣ

Ο Ήφαιστος πρόσφερε χαμόγελα και δώρα

Ο Ήφαιστος πρόσφερε χαμόγελα και δώρα

Αντιπροσωπεία του Ηφαίστου Λήμνου επισκέφτηκε την Τετάρτη (18/12) το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου, για να μοιράσει δώρα και χαμόγελα.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι' ακόμα μία φόρα η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, αφού. αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου και συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Ο team manager του Ηφαίστου, Μάρκος Κολώκας, μαζί με τους παίκτες, Δημήτρη Χαριτόπουλο, Μιχάλη Πελεκάνο, Σον Έβανς και Βλαντ Μολντοβεάνου μοίρασαν πολλά χαμόγελα και δώρα στα παιδιά και παρακολούθησαν τη θεατρική τους παράσταση.

Η κοινωνική δράση της ομάδας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες αποδεικνύοντας πως ομάδα και κόσμο στη Λήμνο είναι ένα!

Όπως αναφέρεται στο social post που έκανε η νησιωτική ομάδα: "Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική τους χορηγική προσφορά τον κ. Ιάκωβο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη των καταστημάτων "Κύβος" και "Jumbo" για τα δώρα προς τα παιδιά. Όπως επίσης, την κ. Αγγελική Χρυσάφη, ιδιοκτήτρια των Αρτοποιείων - Ζαχαροπλαστείων και Παραδοσιακών Προιόντων Λήμνου "Αγγελική από Χρυσάφι".

View this post on Instagram

Ο Ήφαιστος πρόσφερε χαμόγελα και δώρα στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου!⁣ ⁣ Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι' ακόμα μία φόρα η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, πιστή στις αρχές της να βρίσκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία, ειδικά τις ημέρες των εορτών. Αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου και συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή. ⁣ ⁣ Ο team manager του Ηφαίστου, Μάρκος Κολώκας, μαζί με τους Δημήτρη Χαριτόπουλο, Μιχάλη Πελεκάνο, Σον Έβανς και Βλαντ Μολντοβεάνου μοίρασαν πολλά χαμόγελα και δώρα στα παιδιά και παρακολούθησαν τη θεατρική τους παράσταση. ⁣ ⁣ Η κοινωνική δράση της ομάδας μας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες αποδεικνύοντας πως ομάδα και κόσμο στη Λήμνο είναι ένα! ⁣ ⁣ Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική τους χορηγική προσφορά τον κ. Ιάκωβο Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη των καταστημάτων "Κύβος" και "Jumbo" για τα δώρα προς τα παιδιά. Όπως επίσης, την κ. Αγγελική Χρυσάφη, ιδιοκτήτρια των Αρτοποιείων - Ζαχαροπλαστείων και Παραδοσιακών Προιόντων Λήμνου "Αγγελική από Χρυσάφι". #ifaistoslimnoubc #ifaistosfamily #limnos

A post shared by Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) on

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ