Ο Ήφαιστος Λήμνου συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία

Σε πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετείχε ο Ήφαιστος Λήμνου την Πέμπτη (14/11), την ώρα που απομένουν λίγα μόλις εισιτήρια διαθέσιμα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη σε δύο μέρες (16/11, 15:45).

Ο Ήφαιστος Λήμνου συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό πρόσωπό του, συμμετέχοντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας. Αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον team manager, Μάρκο Κολώκα, τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον σέντερ, Γιώργο Διαμαντάκο και τον υπάλληλο της ΚΑΕ, Χρήστο Τζάτζαλο, βρέθηκε την Πέμπτη (14/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, για να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε.

Ο νησιωτικός σύλλογος δεν μένει μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δείξει ότι ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι δύο έννοιες ταυτόσημες.

Εξάλλου, δύο μέρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (16/11, 15:45), λίγα είναι τα εισιτήρια που έχουν μείνει διαθέσιμα για τον κόσμο της ομάδας. Μετά από τρεις εβδομάδες... απουσίας από το "Νίκος Σαμαράς", οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα αγωνιστούν ξανά μπροστά στο κοινό τους.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ