ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ήφαιστος έφτασε... σπίτι του

Ο Ήφαιστος έφτασε... σπίτι του

Η αποστολή του Ηφαίστου έφτασε για πρώτη φορά στην Λήμνο και αρκετοί φίλοι της την υποδέχθηκαν στον αεροδρόμιο του νησιού!

Η Λήμνος έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες της οικογένειας Μπούμπουρα έχει ομάδα στην Basket League και τα μέλη του Ηφαίστου το βράδυ της Παρασκευής (21/9) έφτασαν στο... σπίτι τους.

Οι φίλοι της ομάδας της Λήμνου υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες του, ενώ και ο Ήφαιστος ευχαρίστησε όσους καλωσόρισαν τα μέλη του στο νησί.

"Η αποστολή του Ηφαίστου πριν από λίγες ώρες έφτασε στη Λήμνο. Στο νησί, δηλαδή, που θα είναι η βάση της και θα ξεκινήσει την προσπάθεια της για να κάνει αισθητή την παρουσία της στη Basket League. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Ήφαιστος» της Λήμνου ήταν μοναδικές καθώς πολλοί φίλοι της ομάδας περίμεναν τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους παίκτες του, προκειμένου να τους χειροκροτήσουν και να τους υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτές οι εικόνες βέβαια, είναι μόνο η αρχή για όσα θ’ ακολουθήσουν. Σας ευχαριστούμε!", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηφαίστου.

Ο Ήφαιστος έφτασε... σπίτι του

Ο Ήφαιστος έφτασε... σπίτι του

Ο Ήφαιστος έφτασε... σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ