ΛΗΜΝΟΣ

Ο Ήφαιστος έδωσε "Όραμα Ελπίδας"

Ο Ήφαιστος έδωσε "Όραμα Ελπίδας"

O Ήφαιστος Λήμνου έδειξε για ακόμη για μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς αντιπροσωπεία του επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα" και τον Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας".

Η αποστολή του Ηφαίστου βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένουνα δώσει φιλικά παιχνίδια και η ομάδα της Λήμνου συνδύασε την παρουσία της στην πρωτεύουσα με μία πολύ σημαντική δράση.

Ο προπονητής του Ηφαίστου, Σωτήρης Μανωλόπουκος, ο τιμ μάνατζερ Μάρκος Κολώκας, ο αθλητικός διεθυντής Μανωλης Παπαμακάριος, η διευθύντρια επικοινωνίας, Χριστίνα Σκέντζιου, ο φυσικοθεραπευτής Ριχάρδος Καμπόσος και οι παίκτες Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σπύρο Μούρτος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Γιώργος Διαμαντάκος, Σον Έβανς και Αντουέιν Γουίγκινς την Πέμπτη (21/2) βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα" και τον Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας". Οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Γιώργο Διαμαντάκος, Σον Έβανς και Αντουέιν Γουίγκινς μάλιστα έγινα δότες μυελού των οστών, ενώ ανάλογες δράσεις του Ηφαίστου θα γίνουν και στη Λήμνο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Γόντικας, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση στον αριστερό ώμο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Παρασκευή (22/2), ενώ οι Τζέρι Σμιθ και Δημήτρης Σταμάτης δεν έχουν κάτι το σοβαρό, καθώς υπέστησαν ελαφριά διαστρέμματα στο φιλικό παιχνίδι με το Λαύριο.

Ο Ήφαιστος έδωσε "Όραμα Ελπίδας"

Το δελτίο Τύπου του Ηφαίστου αναφέρει:

"Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ ακόμα μία φορά η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου στην προσπάθεια της να σταθεί στο πλευρό όσων το έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον προπονητή μας, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον Team Manager Μάρκο Κολώκα, τον Sports Director Μανώλη Παπαμακάριο, τη Διευθύντρια Επικοινωνίας Χριστίνα Σκέντζιου, το φυσικοθεραπευτή, Ριχάρδο Καμπόδο και τους παίκτες, Σωτήρη Μανωλόπουλο, Σπύρο Μούρτο, Δημήτρη Χαριτόπουλο, Γιώργο Διαμαντάκο, Σον Έβανς και Αντουέιν Γουίγκινς, το πρωί της Πέμπτης (21/2) επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» και το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που έχει δημιουργήσει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ώστε να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων. Οι παίκτες του Ηφαίστου έγιναν δότες μυελού των οστών και σε συνεργασία με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» οι δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και στη Λήμνο, προκειμένου όλοι να ενημερωθούν για τη στήριξη που μπορούν να προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια με τον πιο απλό τρόπο. Με σύνθημα: «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» στόχος της ομάδας μας, είναι να βάλει το δικό της λιθαράκι, ώστε ν’ αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι εθελοντές δότες μυελού των οστών".

Photo credits: Ήφαιστος Λήμνου BC

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ