ΛΗΜΝΟΣ

Ο Ήφαιστος δίνει Όραμα Ελπίδας

Ο Ήφαιστος δίνει Όραμα Ελπίδας

Ο Ήφαιστος στέκεται εμπράκτως στο πλευρό του συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" και οι δράσεις του για την ενημέρωση για την εκστρατεία "Γίνε δότης μυελού των οστών" συνεχίστηκαν και στην 22η "στροφή" της Basket League.

Ο Ήφαιστος Λήμνου έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επιβλήθηκε ( 72-70) του Χολαργού, αλλά μεγάλο ενδιαφερόν έχουν και όσα προηγήθηκαν του τζάμπολ της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ήφαιστος, Σπύρος Μπούμπουρας βράβευσε τον Επιστημονικό Διευθυντή του συλλόγου "Όραμα Ελπίδας", Στέλιο Γραφάκο, με τον οποίο η ομάδα της Λήμνου βρίσκεται σε στενή συνεργασία, ώστε να αυξηθούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Ήδη μάλιστα στους εθελοντές προστέθηκε και ο αρχηγός του Χολαργού, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ενώ ο κόουτς της ομάδας της Λήμνου Σωτήρης Μανωλόπουλο στάθηκε στη σημασία της προσπάθειας του Ηφαίστου.

"Ήταν σημαντική η νίκη που πήραμε, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι ο,τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί. Με πρωτοβουλία του Ηφαίστου και σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας», έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και ν’ αυξηθούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Τέτοιες κινήσεις πρέπει ν’ αποτελέσουν παράδειγμα για όλους. Συγχαρητήρια λοιπόν στη διοίκηση που στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια και στον κόσμο που δούλεψε για να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση. Πολλά μπράβο πρέπει να πούμε και στους κατοίκους της Λήμνου για την τεράστια ανταπόκριση. Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση και σε βαθμό που δεν περίμενε κανείς. Για μια ακόμη φορά θέλω να πω στους κατοίκους του νησιού ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το σίγουρο είναι πώς ο Ήφαιστος Λήμνου θα συνεχίσει να πρωτοπορεί σε τέτοιες δράσεις", είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ