Μητροπολίτης Λήμνου: "Στήριξη και συγχαρητήρια στην ομάδα του τόπου μας"

Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου κ. Ιερόθεος Γ' βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου στο παιχνίδι με τον Άρη και μίλησε για την παρουσία της νησιωτικής ομάδας στην ΕΚΟ Basket League.

Το παιχνίδι με τον Άρη εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον Ήφαιστο Λήμνου, ο οποίος συνδύασε το θετικό αποτέλεσμα με την εντυπωσιακή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Το "παρών" στην αναμέτρηση με τους κίτρινους έδωσε -μεταξύ άλλων- κι ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου κ. Ιερόθεος Γ', ο οποίος βρέθηκε δίπλα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Σπύρο Μπούμπουρα.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τη σημασία της παρουσίας της ομάδας στην πρώτη κατηγορία και στην αλληλεπίδραση που υπάρχει ανάμεσα στον αθλητισμό και την κοινωνία, μέσα από ενέργειες όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας.

"Εδώ βρέθηκα γιατί είναι αδιανόητο ν’ αγωνίζονται νέοι άνθρωποι και η εκκλησία να είναι απούσα. Καλωσορίζω στο νησί μας την ομάδα που ήρθε ν’ αγωνιστεί και να ευχηθώ καλή δύναμη στον αγώνα τους και δεν μπορώ να μη συμμερίζομαι  την ομάδα του τόπου μας. Δεν μπορώ να μη προσεύχομαι για κάθε επιτυχία. Θα ήθελα με αυτή την αφορμή, να συγχαρώ τον Ήφαιστο για τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία. Δηλαδή, στην ανάγκη που εκδηλώσατε παιδιά μου να δώσετε ζωή από την ζωή σας. Καλό αγώνα" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ