ΛΗΜΝΟΣ

Μανωλόπουλος: "Όλοι έδωσαν το 200%"

Μανωλόπουλος: "Όλοι έδωσαν το 200%"
EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε ότι ο Ήφαιστος έμεινε από βενζίνη στο ματς, με το Περιστέρι Βίκος Cola, χαρακτήρισε πετυχημένη την σεζόν και ευχαρίστησε την οικογένεια Μπούμπουρα.

Μία σεζόν γεμάτη νίκες και sold out ολοκληρώθηκε για τον Ήφαιστο με τον αποκλεισμό του μετά την ήττα με 64-74 από το Περιστέρι Βίκος Cola στον τρίτο αγώνα των προημιτελικών της Basket League. Και σε αυτή την πορεία της ομάδας στάθηκε μετά τον αγώνα ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο τεχνικός του Ηφαίστου τόνισε ότι η ομάδα του έμεινε από ενέργεια στο τέλος του αγώνα, τονίζοντας παράλληλα πως όλη την σεζόν όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ ευχαρίστησε και την οικογένεια Μπούμπουρα για την προσπάθεια που έκανε όλη την χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

"Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στο Περιστέρι και τον κόουτς Πεδουλάκη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παίξαμε μια πολύ καλή σειρά, πήγαμε στα τρία παιχνίδια. Σήμερα τα παιδιά έδωσαν ο,τι είχαν και κάποια στιγμή μείναμε από βενζίνη. Είχαμε τρεις πολύ βασικές απουσίες. Τον Γόντικα, που μας λείπει εδώ και τρεις μήνες, τον Μπρέιζελτον και τον Έβανς. Τα υπόλοιπα παιδιά όμως, σε όλη τη σειρά έδωσαν τα πάντα για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Δεν ήταν εύκολο. Αυτό όμως δεν μειώνει ο,τι κάναμε φέτος ως ομάδα.

Μια ομάδα που στήθηκε από το μηδέν, έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αλλά και πολύ καλά. Νομίζω ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Απλά, αυτό δεν μας έφτανε απόψε, όση προσπάθεια κι αν κάναμε.

Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους παίκτες μας. Τον Αύγουστο μαζεύτηκαν δεκαπέντε παίκτες, που δεν ήξερε ο ένας τον άλλον. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, γιατί αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όλοι έδωσαν το 200% σε προσπάθεια γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά. Δεν κλαφτήκαμε ποτέ, δεν γκρινιάξαμε ποτέ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούμπουρα για την ευκαιρία που μου έδωσε, να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, αυτού του πολύ δύσκολου και μεγάλου πρότζεκτ. Αυτή η οικογένεια, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο μπάσκετ, επένδυσε στο άθλημα και στη Λήμνο. Αν το έλεγε κάποιος πριν, θα τον έλεγαν τρελό".

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ