ΛΗΜΝΟΣ

Μανωλόπουλος: "Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Αθήνα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηφαίστου Λήμνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να στέκεται στη σημασία της παραμονής έξι παικτών στο ρόστερ.

Οι παίκτες του Ηφαίστου Λήμνου ξεκίνησαν την (σκληρή) δουλειά, από την Αθήνα. Στην πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να υποδέχεται τα νέα μέλη της ομάδας του, την ώρα που ο Τζέρι Σμιθ και ο Σον Έβανς αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, εξάλλου, ο προπονητής του Ηφαίστου Λήμνου δήλωσε πως "ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια, έχοντας μία καλή βάση από την περασμένη σεζόν. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες και οφείλουμε να "χτίσουμε" πάνω σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει".

Για να συνεχίσει: "Είχαμε θέσει ως πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουμε μία καλή βάση της περσινής ομάδας, γιατί λειτουργούμε με πλάνο να "χτίζουμε" σταδιακά και όχι να προβαίνουμε σε ριζικές αλλαγές, που αλλοιώνουν σημαντικά τον χαρακτήρα της ομάδας. Οπότε η παραμονή έξι παικτών (Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Σταμάτης, Γιώργος Διαμαντάκος, Δημήτρης Χαριτόπουλος, Τζέρι Σμιθ, Σον Έβανς) μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρσι. Κι ακολούθως τα νέα μέλη της ομάδας να μπουν πιο εύκολα στη φιλοσοφία μας".

Τέλος σημείωσε ότι "αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία, ώστε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας βάζουμε κάποια πράγματα και συνεχώς θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία μας και να δημιουργήσουμε οικογενειακό κλίμα, το οποίο θα μας βοηθήσει στην πορεία της σεζόν. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της Λήμνου που μας στηρίζει εμπράκτως. Θέλουμε ν’ αποφύγουμε από νωρίς τις περιπέτειες και στη συνέχεια να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάνω απ’ όλα όμως, πρέπει να είμαστε υγιείς και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ