ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η άφιξη του Χάμοντς

Ήφαιστος Λήμνου: Το πρόγραμμα προετοιμασίας και η άφιξη του Χάμοντς
EUROKINISSI

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και το πρωί της Δευτέρας (19/8) υποδέχτηκε τον πρώτο του Αμερικανό, τον Κλιφ Χάμοντς.

Πιάνουν δουλειά σιγά σιγά στην Λήμνο. Την Τρίτη (20/8) θα αρχίσει η προετοιμασία του Ήφαιστου για τη σεζόν 2019/20 και από την Κυριακή (18/8) άρχισαν να καταφτάνουν ένας ένας οι ξένοι παίκτες, με τον Βλαντ Μολντοβεάνου να κάνει την αρχή και τον Κλιφ Χάμοντς να ακολουθεί το πρωί της Δευτέρας (19/8).

" Θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει ο Ήφαιστος. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας", τόνισε λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Αμερικανός γκαρντ, ο πρώτος από τους τρεις Αμερικανούς που αναμένονταν σήμερα, μαζί με τους Μάρκους Γκίλμπερτ και Μάριο Λιτλ.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, αυτό περιλαμβάνει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις την Τρίτη (20/8), με το βασικό στάδιο να πραγματοποιείται στην Αθήνα. Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα διεξαχθούν στα τέλη Αυγούστου με αντίπαλους την Μεγαρίδα, ομάδα Β' Εθνικής (29/8) και το Ψυχικό (31/8).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας:

20/8: Πρώτη προπόνηση

29/8: ΝΕ Μεγαρίδας

31/8: Ψυχικό

5/9 και 6/9: Κεραυνός Στροβόλου

11/9: Δάφνη Δαφνίου

13/9: Λαύριο

16/9 και 17/9: Τουρνουά "Συμεών Μαυροσκούφης" (Ιωνικός, Κολοσσός)

21/9: Ηρακλής

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ