ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Το εντυπωσιακό promo video για τη νέα σεζόν

Ήφαιστος Λήμνου: Το εντυπωσιακό promo video για τη νέα σεζόν

Ο Ήφαιστος Λήμνου παρουσίασε το promo video για τη νέα σεζόν στην Basket League, μοιράζοντας εντυπωσιακές εικόνες από ένα νησί, που εδώ και ένα χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μπασκετικά δρώμενα της χώρας.

Μία μέρα πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Basket League, ο Ήφαιστος Λήμνου φρόντισε να βάλει τους φίλους της ομάδας (αλλά και του αθλήματος γενικότερα) στο... κλίμα. Οι νησιώτες παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό promo video για τη σεζόν που εκκινεί το Σάββατο (28/9, 15:45) κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings, με τα ομορφότερα και ξεχωριστά μέρη της Λήμνου.

Από το κάστρο μέχρι το Κοντοπούλι, το χωριό απ' όπου κατάγεται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου, Παντελής Μπούμπουρας, κι από τη Μύρινα μέχρι την Αλυκή, μια λιμνοθάλασσα που τους καλοκαιρινούς μήνες αποξηραίνεται κι έτσι σχηματίζει ένα εκτεταμένο πεδίο αυτόπηκτου άλατος, πανέμορφες εικόνες ενός νησιού που μπήκε -για τα καλά- στη ζωή όλων των φίλων του αθλήματος από πέρσι.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε άλλωστε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, κάτι που αποτυπώθηκε στο γεγονός πως όλα τα παιχνίδια της regular season ήταν sold out. Το "Νίκος Σαμαράς" ήταν ένα γήπεδο που αποτυπώθηκε καλά στη μνήμη όλων, με τους ανθρώπους του Ηφαίστου Λήμνου να προσδοκούν πως για δεύτερη διαδοχική σεζόν η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Εδώ και τρεις εβδομάδες άλλωστε, οι νησιώτες έχουν ανακοινώσει ότι έκανα ρεκόρ στα διαρκείας, γεγονός που δημιουργεί την ανάλογη αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ