ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο

Ήφαιστος Λήμνου: Προεδρικό κάλεσμα στον κόσμο

Ο πρόεδρος του Ηφαίστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας κάλεσε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της στους εντός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης από αυτόν του Σαββάτου (30/11) με τον Ιωνικό.

Ο Ήφαιστος Λήμνου πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετική πορεία στην ΕΚΟ Basket League, έχοντας ως μεγάλο του "όπλο" την έδρα του όπου έχει τρεις νίκες και μόλις μία ήττα (από Προμηθέα). Με αυτόν τον γνώμονα, λοιπόν, ο πρόεδρος της νησιώτικης ομάδας κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να τη στηρίζει δυναμικά τον Ήφαιστο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν, με πρώτο αυτό κόντρα στον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο (30/11).

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπούμπουρας ανέφερε προς τον κόσμο: "Αγαπητοί φίλοι. Μετά από οκτώ αγωνιστικές ο Ήφαιστος Λήμνου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της ΕΚΟ Basket League. Γι’ ακόμα μία σεζόν η ομάδα μας παλεύει με όλες τις δυνάμεις της, ώστε να κάνει περήφανο το νησί μας. Για ν’ ακουστεί η Λήμνος παντού! Μαζί έχουμε ζήσει έως τώρα πολλές χαρές, συγκινήσεις, μεγάλες στιγμές, ειδικά στο Νίκος Σαμαράς και θα έρθουν περισσότερες στο μέλλον. Αναμφίβολα, το "σπίτι" μας αποτελεί το μεγάλο μας "όπλο" για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό πρέπει να το αποδείξουμε σε όλους τους εντός έδρας αγώνες που θ’ ακολουθήσουν. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11) με τον Ιωνικό Νικαίας Affidea. Όλοι θα είμαστε εκεί για τον Ήφαιστο μας! Για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις! Ραντεβού στο Νίκος Σαμαράς".

Να σημειωθεί επίσης ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό παρουσιάζουν ήδη αυξημένη ζήτηση και όλα δείχνουν ότι το "Νίκος Σαμαράς" θα είναι και πάλι κατάμεστο.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ