ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Παραχωρήθηκε το "Νίκος Σαμαράς" παρά τις... τρικλοποδιές

Ήφαιστος: Παραχωρήθηκε το "Νίκος Σαμαράς" παρά τις... τρικλοποδιές

Ο Ήφαιστος έβαλε τη Λήμνο στα σπίτια όλων των Ελλήνων αλλά παρόλα αυτά, δέχτηκε "πόλεμο" δημοσίως για την παραχώρηση του κλειστού "Νίκος Σαμαράς".

Η παραχώρηση του κλειστού "Νίκος Σαμαράς" στον Ήφαιστο Λήμνου πέρσι, πέρασε από χίλια κύματα και τελικά η πορεία της ομάδας στέφθηκε με επιτυχία.

Παρότι η πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού αγκάλιασε την προσπάθεια και στάθηκε δίπλα στον Ήφαιστο σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο δέχθηκε "πόλεμο" από την πλευρά της αντιπολίτευσης στην παραχώρηση του κλειστού για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε η πλευρά Βαγγέλη Γιαρμαδούρου (αρχηγός του συνδυασμού "Η Λήμνος μπροστά").

Τη στιγμή που άλλοι δήμοι σε όλη τη χώρα φροντίζουν να εξυπηρετούν τις ομάδες που τους διαφημίζουν, είναι αρωγοί και χορηγοί πολλές φορές, σε αυτή την περίπτωση υπήρξαν φωνές που ήταν αρνητικές.

Και μάλιστα σε μία ΚΑΕ που έχει ζητήσει μόνο την χρήση του κλειστού κι έχοντας δαπανήσει ένα τεράστιο πόσο έπειτα από δωρεά της οικογένειας Μπούμπουρα, ώστε ν’ ανακαινισθεί πλήρως και να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες της Basket League.

Στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ακούστηκαν μέχρι και απόψεις για παραχώρηση κάποιων ωρών του γηπέδου στον Ήφαιστο από ομάδες αθλημάτων που δεν υπάρχουν αλλά τελικά επικράτησε η λογική και με πλειοψηφία ο Ήφαιστος θα αγωνίζεται κανονικά στο στολίδι της Λήμνου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ