ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Για 12η φορά sold out

Ήφαιστος Λήμνου: Για 12η φορά sold out

Το σερί του Ηφαίστου Λήμνου με τα sold out συνεχίζεται, καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο (13/4, 15:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) εξαντλήθηκαν.

Ο Ήφαιστος Λήμνου απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (13/4, 15:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα έχει πάλι στο πλευρό του τον... έκτο παίκτη του, καθώς οι φίλοι του εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε το 12ο sold out του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο "N. Σαμαράς" και για ακόμη μία φορά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξή τους:

"Sold out στο «Νίκος Σαμαράς»!

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας ενημερώνει πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/4, 15:45) με το Ρέθυμνο για την 24η αγωνιστική της Betshop Basket League. Για 12η φορά σε εντός έδρας αγώνα το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο, κάτι το οποίο δείχνει την αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας. Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας ευχαριστεί για την πολύτιμη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο sold out!".

Ήφαιστος Λήμνου: Για 12η φορά sold out

Photo credits: Eurokinissi - Ifaistos bc

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ