ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Δέκατο sold out σε ισάριθμα ματς

Ήφαιστος Λήμνου: Δέκατο sold out σε ισάριθμα ματς

Το σερί των sold out για τον Ήφαιστο Λήμνου συνεχίζεται, καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 20ης αγωνιστικής της Basket League με την ΑΕΚ (23/3, 15:45) εξαντλήθηκαν.

Το "Νίκος Σαμαράς" για ακόμα μία φορά θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους, καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Ηφαίστου Λήμνου με την ΑΕΚ (23/3, 15:45) για την 20η αγωνιστική της Basket League εξαφανίστηκαν.

Ο Ήφαιστος απέναντι στην Ένωση θα δώσει το δέκατο παιχνίδι του στη Λήμνο και όπως είχε συμβεί και στα προηγούμενα εννέα εντός έδρας παιχνίδια του, στο "Νίκος Σαμαράς" δεν θα πέφτει καρφίτσα. Η ομάδα της Λήμνου ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, ενώ ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τους φιλάθλους για την στήριξή τους.

"Sold out και με ΑΕΚ, ραντεβού στο «Νίκος Σαμαράς»!

Η Λήμνος μετράει αντίστροφα, προκειμένου ο Ήφαιστος να υποδεχθεί την ΑΕΚ για την 20η αγωνιστική της Betshop Basket League έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του. Το Σάββατο (23/3, 15:45) λοιπόν, το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και για την δέκατη εντός έδρας αναμέτρηση. Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας ευχαριστεί για την πολύτιμη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο sold out!", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηφαίστου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ