ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Ανακοίνωσε τον Μιχάλη Πελεκάνο

Ήφαιστος Λήμνου: Ανακοίνωσε τον Μιχάλη Πελεκάνο
EUROKINISSI

Ο Ήφαιστος Λήμνου ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Μιχάλη Πελεκάνου και ανακοίνωσε τον 38χρονο σμολ φόργουορντ που έπαιξε τα προηγούμενα δύο χρόνια στο Ναύπλιο.

Έπειτα από δύο χρόνια στην Β' και στην Γ' Εθνική με τον Οίακα Ναυπλίου ο Μιχάλης Πελεκάνος επιστρέφει στην Basket League. Ο 38χρονος, πια, σμολ φόργουορντ συμφώνησε με τον Ήφαιστο και ανακοινώθηκε σήμερα (21/9) από την ομάδα της Λήμνου , επιστρέφοντας έτσι στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ δύο χρόνια μετά το πέρασμά του από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2016/17.

Την προηγούμενη σεζόν ο Πελεκάνος ήταν ο 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα του νότιου ομίλου της Β' Εθνικής με 519 πόντους σε 29 αγώνες (17,9 κατά μέσο όρο). Ο 38χρονος φόργουορντ έχει παίξει ακόμα σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Μαρούσι, Άρη στην Basket League. Αντιθέτως, δεν θα συνεχίσει στον Ήφαιστο ο Άγγελος Γραμματικός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ήφαιστος:

" Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μιχάλη Πελεκάνο (υψ. 1. 99) για έναν χρόνο.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αποτελεί την τελευταία προσθήκη μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να δώσει ποιοτικά λεπτά κι εμπειρία στην ομάδα μας. Προέρχεται από τον Οίακα Ναυπλίου στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Ολυμπιακό, Μαρούσι, Άρη, Πλοϊέστι (Ρουμανία) και Πανιώνιο. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει κατακτήσει την EuroLeague (2012), όπως επίσης το Πρωτάθλημα (2012) και το Κύπελλο Ελλάδας (2011) με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης έχει στεφθεί Πρωταθλητής στη Ρουμανία με τα χρώματα της Πλοϊέστι (2015).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ