ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηφαιστος Λήμνου: Ακόμα ένα sold out!

BASKET LEAGUE / ÇÖÁÉÓÔÏÓ ËÇÌÍÏÕ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÇÖÁÉÓÔÏÓ ËÇÌÍÏÕ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε sold out ενόψει του αγώνα Κύμη (22/12, 15:30) για την 10η αγωνιστική της Basket League. Πέμπτο σερί sold out για το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου!

Οι κάτοικοι της Λήμνου έχουν "αγκαλιάσει" τον Ήφαιστο και το απέδειξαν για μία ακόμα φορά. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα Κύμη (22/12, 15:30) για την 10η αγωνιστική της Basket League εξαντλήθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι για 5ο σερί παιχνίδι το "Νϊκος Σαμαράς" θα είναι κατάμεστο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ήφαιστος παραμένει αήττητος στην έδρα του μέχρι στιγμής, έχοντας υποτάξει κατά σειρά τον Πανιώνιο, τον Κολοσσό H Hotels, τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηφαίστου:

"Την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα διεκδικήσει ο Ήφαιστος απέναντι στην Κύμη το Σάββατο (22/12, 15:30), για τη δέκατη αγωνιστική της Betshop Basket League. Φυσικά σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα της Λήμνου δε θα είναι μόνη της καθώς θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της που δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη τους. Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για το πέμπτο εντός έδρας παιχνίδι. Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο sold out!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ