ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Έκτο sold out σε ισάριθμα ματς

Ήφαιστος: Έκτο sold out σε ισάριθμα ματς

Ο Ήφαιστος Λήμνου στην 13η "στροφή" της Basket League υποδέχεται τον (12/1, 15:30) το Λαύριο και το "Νίκος Σαμαράς" για ακόμη μία φορά θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους.

Ο Ήφαιστος Λήμνου στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Basket League με το Λαύριο (12/1, 15:30) θα έχει την έντονη υποστήριξη των φιλάθλων του, καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης εξαντλήθηκαν.

Ο Ήφαιστος μέχρι στιγμής έχει κάνει το 5/5 στην έδρα του, ενώ σε όλα τα ματς που έχει δώσει στην Λήμνο οι φίλοι του εξαφάνισαν τα εισιτήρια και ήταν με δυναμικό τρόπο δίπλα του. Το "Νίκος Σάμαρας" θα είναι γεμάτο και στο ματς με το Λαύριο και ο ΄Ήφαιστος - ο οποίος έχει κερδίσει το μεγάλο "στοίχημα" που έβαλε με τη μετακόμισή του στην Λήμνο - φρόντισε ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξή τους.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου Λήμνου αναφέρει:

"Το αήττητο σερί του στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θέλει να συνεχίσει ο Ήφαιστος απέναντι στο Λαύριο το Σάββατο (12/01, 15:30), για την 13η αγωνιστική της Betshop Basket League. Σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα της Λήμνου δε θα είναι μόνη της καθώς θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων της που δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη τους.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για το έκτο εντός έδρας παιχνίδι. Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο sold out!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ