ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Ανανέωσε τον Χαριτόπουλο

Ήφαιστος: Ανανέωσε τον Χαριτόπουλο
EUROKINISSI

Κάτοικος Λήμνου θα παραμείνει ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, καθώς ο Ήφαιστος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τη σεζόν 2019/20.

Ο Ήφαιστος έκλεισε την εξάδα των ξένων παικτών με την χθεσινή απόκτηση του Μάριο Λιτλ , δεν έχει τελειώσει όμως τις κινήσεις από την εγχώρια αγορά. Έτσι, η ομάδα της Λήμνου ανακοίνωσε σήμερα (18/8) την παραμονή του Δημήτρη Χαριτόπουλου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει ανακοινώσει τους Μάριο Λιτλ , Βλαντ Μολντοβεάνου (το απόγευμα αναμένεται μάλιστα να φτάσει στην Λήμνο), Κλιφ Χάμοντς και Μάρκους Γκίλμπερτ , κράτησε τους Τζέρι Σμιθ , Σον Έβανς , ενώ από την εγχώρια αγορά απέκτησε τον Μιχάλη Τσαϊρελη και διατήρησε στο ρόστερ του τον Σπύρο Μούρτο , τον Γιώργο Διαμαντάκο και τον Δημήτρη Σταμάτη .

Η ανακοίνωση του Ήφαιστου:

" Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο για έναν ακόμη χρόνο. Ο 36χρονος σέντερ (υψ. 2.07) έβαλε το δικό του ξεχωριστό λιθαράκι στην εξαιρετική παρουσία που είχε η ομάδα μας στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στη Basket League και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες".

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ