ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαραλαμπόπουλος: "Έπρεπε να προσέξω το σώμα μου λίγο παραπάνω"

Χαραλαμπόπουλος: "Έπρεπε να προσέξω το σώμα μου λίγο παραπάνω"

Ο Βασίλης Χαραμπόπουλος μίλησε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και δεν έκρυψε την επιθυμία να επιστρέψει στα παρκέ.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο περιθώριο της εκτός έδρας αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Χολαργό αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον αχίλλειο τένοντα, αλλά και στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν για πρόσωπό του.

"Σίγουρα θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες λύσεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό", δήλωσε ο 21χρονος φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας του με την επιστροφή του και την προσθήκη του Έι Τζέι Ίνγκλις.

Για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στο Λαύριο, ανέφερε: "Ήξερα ότι θα είχα χρόνο συμμετοχής. Το Λαύριο έχει δείξει πως είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Ήθελα να έχω χρόνο, ο κόουτς Σερέλης με βοήθησε πάρα πολύ και μου εξήγησε τι ήθελε. Ήταν μια εύκολη απόφαση, γιατί όταν έμεινα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό δεν είχα κάποια άλλη σημαντική πρόταση.

Ο φόργουορντ του Λαυρίου τελευταία φορά αγωνίστηκε στην 3η "στροφή" της Basket League και για τον τραυματισμό του είπε: "Δεν ξέρω ακριβώς τι τραυματισμός είναι. Είναι ένας τραυματισμός στον αστράγαλο. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Είναι ένας τραυματισμός που είχα από πέρσι και στα πρώτα στάδια δεν το πρόσεξα. Ήταν λάθος δικό μου. Τώρα βρίσκομαι εδώ. Ο χρόνος θα δείξει. Περιμένω να φύγει ο πόνος. Έχω υπομονή. Κάθομαι και περιμένω να βοηθήσω την ομάδα".

Όσον αφορά το αν στο παρελθόν πιέστηκε για να αγωνιστεί παρότι ήταν τραυματίας, είπε: "Δεν πιέστηκα. Δεν με νοιάζει. Είμαι ένας παίκτης που δεν θα βγω με το παραμικρό. Έπρεπε να προσέχω το σώμα μου λίγο παραπάνω. Όταν νιώθω πως πονάω, πρέπει να μένω λίγο πίσω. Είμαι στο τελευταίο στάδιο και περιμένω να τελειώσει. Θέλω να παίξω και για αυτό ήρθα εδώ. Είναι λίγο περίεργο με τον τραυματισμό".

Τέλος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ρωτήθηκε για το αν ένιωσε πίεση από τις προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον: "Να με βαραίνει όχι. Ξέρω τι μπορώ να κάνω. Υπήρχαν κάποιες δηλώσεις στο παρελθόν που με έβαλαν στο προσκήνιο. Κοιτάω συγκεντρωμένα την δουλειά μου. Είμαι εδώ για να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Η συνέχεια θα δείξει τι θα φέρει ο καιρός".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ