ΛΑΥΡΙΟ

Τόνι Μέιερ, ο αντί-Χαφ στο Λαύριο

Τόνι Μέιερ, ο αντί-Χαφ στο Λαύριο
LAVRIOBC

Ο Τόνι Μέιερ θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κόουλ Χαφ στο Λαύριο. Ο 24χρονος φόργουορντ επιστρέφει στη Stoiximan.gr Basket League μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πάτρας τη σεζόν 2015-16.

Ένας τραυματισμός στάθηκε αρκετός για να οδηγήσει νωρίς νωρίς στη λύση της συνεργασίας με τον Κόουλ Χαφ. Το Λαύριο ανακοίνωσε ότι ο Χαφ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν, ωστόσο ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί. Αυτός θα είναι ο Τόνι Μέιερ, ο οποίος πέρασε και πριν από ένα χρόνο από το ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Απόλλωνα Πάτρας.

Στους 26 αγώνες που φόρεσε τη φανέλα των "αχαιών" τη σεζόν 2015-16, ο ύψους 2,04μ. πάουερ φόργουορντ είχε 11,3 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας κάτι παραπάνω από 28 λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" HΚΑΕ Λαύριοανακοινώνει την απόκτηση τουΤόνι Μέιερ. ΟΑμερικανόςφόργουορντ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας τονΚόουλ Χαφ, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού.

ΗΚΑΕ Λαύριοευχαριστεί τονΚόουλ Χαφγια την προσπάθεια που κατέβαλλε στο διάστημα που υπήρξε παίκτης της ομάδας μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ΟΜέιεργεννήθηκε στις 3 Ιουνίου του 1990 και έχει ύψος 2.04 μ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην τσεχικήΝίμπουρκ, ενώ έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα την σεζόν 2015-16, όταν και φόρεσε τη φανέλα τουΑπόλλων Πατρώνέχοντας κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και μία ασίστ.

Είναι απόφοιτος τουMilwaukee Collegeκαι καλύπτει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ