ΛΑΥΡΙΟ

Το Λαύριο στηρίζει τον αγώνα ζωής ενός βρέφους

Το Λαύριο στηρίζει τον αγώνα ζωής ενός βρέφους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Λαύριο DHI ανακοίνωσε πως θα στηρίξει τον αγώνα ζωής που δίνει ένα κοριτσάκι τριών μηνών, προσφέροντας τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας.

Μία ακόμη σπουδαία ενέργεια ανακοίνωσε η ΚΑΕ Λαύριο DHI, που συνεχίζει το κοινωνικό της έργο. Οι "κυανοκίτρινοι" ανακοίνωσαν πως θα στηρίξουν τον αγώνα ζωής που δίνει ένα κοριτσάκι τριών μηνών που πάσχει από μηνιγγομυελοκήλη και πρέπει να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, θα δώσουν όλα τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας μας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες, για τον ιερό αυτό σκοπό.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Όλα τα αθλητικά σωματεία της Λαυρεωτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό: το δικαίωμα στη ζωή ενός βρέφους 3 μηνών! Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Μόνο που στον… στίβο της κάποιοι αναγκάζονται να μπουν από πολύ νωρίς. Ένας από τους μικρούς αγωνιστές της ζωής είναι ένα κοριτσάκι 3 μηνών με μηνιγγομυελοκήλη το οποίο απαιτείται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο (λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης της επέμβασης σε δημόσιο ίδρυμα).

Οι επιπτώσεις από τη μη έγκαιρη επέμβαση είναι η παράλυση των κάτω άκρων και της ουροδόχου κύστης. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 18.000 €, ποσό δυσβάστακτο για τους γονείς, εκ των οποίων ο πατέρας υπάλληλος ΑΜΕΑ του Δήμου Λαυρεωτικής και η μητέρα άνεργη. H Διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ DHI ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας μας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες θα διατεθούν για τον ιερό σκοπό αυτό.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (Δ.Ε.Υ.A.ΤΗ.Λ.) του Δήμου μας στα τηλ. 22920 22109, 22920 26540, 22920 26570 & 22920 26504".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ