ΛΑΥΡΙΟ

Τελικώς... Λαύριο για Κουζέλογλου

Τελικώς... Λαύριο για Κουζέλογλου
EUROKINISSI

Μετά από μία περιπέτεια που κράτησε περίπου τρεις μήνες, ο Γιάννης Κουζέλογλου θα φορέσει, εν τέλει, τη φανέλα του Λαυρίου Megabolt. Οι "κυανοκίτρινοι" εξαγόρασαν το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Πατρών, κάνοντάς τον δικό τους.

Η μετακίνηση του Γιάννη Κουζέλογλου από τον Απόλλωνα Πατρών στο Λαύριο Megabolt ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (5/10), μετά την κίνηση των "κυανοκίτρινων" να πληρώσουν ένα μικρό ποσό ως buy out για την απόκτησή του. Ο 22χρονος φόργουορντ δεσμευόταν με συμβόλαιο με την αχαϊκή ομάδα, πλην όμως απείχε από τις υποχρεώσεις της σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, δείχνοντας με την στάση του πως επιθυμεί να αποχωρήσει.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών τράβηξε την υπόθεση στα άκρα, προχώρησε προς στιγμήν σε καταγγελία του συμβολαίου του και διακοπή αυτού, αλλά στην πορεία τα πνεύματα ηρέμησαν. Το Λαύριο Megabolt έδωσε ένα ποσό στους "μελανόλευκους" για την αποδέσμευσή του, κι έτσι ο ταλαντούχος παίκτης θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας στην πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League με την Κύμη (9/10, 17:00).

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ