ΛΑΥΡΙΟ

Στο προπονητικό επιτελείο του Λαυρίου ο Σάκης Γιαννακόπουλος

Στο προπονητικό επιτελείο του Λαυρίου ο Σάκης Γιαννακόπουλος

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να κρεμάσει την φανέλα του, αλλά θα παραμείνει στην οικογένεια του Λαυρίου, καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει να είναι στο πλευρό του Χρήστου Σερέλη.

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του ως παίκτης, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Λαύριο ως μέλος του προπονητικού του επιτελείου.

Ο 36χρονος γκαρντ - φόργουορντ πέρασε τα τελευταία 13 χρόνια αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Λαυρίου και αποτέλεσε την σημαία της ομάδας της νοτιοανατολικής Αττικής. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να... κρεμάσει τα παπούτσια του και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, καθώς θα ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ως μέλος του επιτελείου του αγαπημένου του, Λαυρίου.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου αναφέρει:

"Σε νέο πόστο ο αρχηγός μας!

Ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας μας, Σάκης Γιαννακόπουλος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του από νέα θέση.

Ο εμβληματικός παίκτης μας, "κρεμάει" τ' αγωνιστικά του παπούτσια και γυρίζει "σελίδα" στην καριέρα του

Έπειτα από 13 χρόνια όπου έχει αποτελέσει τη "σημαία" του Λαυρίου, ο Σάκης Γιαννακόπουλος ξεκινάει την προπονητική του πορεία και από φέτος θ' αποτελεί μέλος του τεχνικού staff της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στον Σάκη κάθε επιτυχία σ' αυτό το νέο μεγάλο ξεκίνημα και να συνεχίσει να ζει μεγάλες στιγμές με την ομάδα της καρδιάς του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ