ΛΑΥΡΙΟ

Στο Λαύριο ο Σέλτον

Στο Λαύριο ο Σέλτον

Τη φανέλα του Λαυρίου DHI θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Ντι Τζέι Σέλτον, με τους "κυανοκίτρινους" να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Ο Ντι Τζέι Σέλτον είναι ο νέος παίκτης του Λαυρίου DHI, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του. Ο ύψους 2μ08 φόργουορντ αγωνίστηκε πέρσι σε Ιταλία και Τουρκία, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη D-League του ΝΒΑ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο 25χρονος Power forward D.J. Shelton παίκτης της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI! Καλωσορίζουμε τον D.J. Shelton στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

O D.J. Shelton (ύψος 2.08m) έπαιξε με τους Ατλάντα Χοκς στο summer league 2014 πριν παίξει στο Βέλγιο με την Kangoeroes Basket Willebroek όπου είχε μια καλή χρονιά, με μέσο όρο σχεδόν 14.8 πόντους και 5.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Πέρσι ξεκίνησε στην Ιταλία (Pesaro) όπου σε 10 παιχνίδια είχε 5.8 πόντους και 4.3 ριμπάουντ. Μέσα στη σεζόν μετακόμισε στην Τουρκία όπου με τη φανέλα της Akhisar Belediyespor είχε κατά μ.ο. 15.8 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ σε 12 επίσημες εμφανίσεις. Φέτος είχε δοκιμαστεί στη D-league με την ομάδα Reno Bighorns (εκεί αγωνίζεται ο "δικός μας" Γιάννης Παπαγιάννης)".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ