ΛΑΥΡΙΟ

Στο Λαύριο ο Μαστρογιαννόπουλος

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Λαύριο Megabolt ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου, ο οποίος φέτος έκανε σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Το Λαύριο Megabolt συνεχίζει να κοιτάζει τις χαμηλότερες κατηγορίες για να ψαρέψει... λαβράκια. Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος είναι ένα από αυτά που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ανακοίνωσε την απόκτησή του για την επόμενη τριετία, προσθέτοντας στο δυναμικό του έναν παίκτη σε εξαιρετική ηλικία (21) και με μια σπουδαία σεζόν στις πλάτες του.

Φέτος, στο πρωτάθλημα της Α2, ο ταλαντούχος κόμπο γκαρντ είχε 12 πόντους (με 39% στα τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας. Μαζί με τον Κωστή Γόντικα, ο οποίος θα συνεχίσει στη Λήμνο, ήταν οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις των "μελανόλευκων", που μπορεί να μην επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία, αποτέλεσαν όμως το... πρόσφορο έδαφος για δύο φερέλπιδες παίκτες προκειμένου να παρουσιάσουν το πλούσιο ταλέντο τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου! Ο 21χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας, αποτελώντας μια ακόμη επένδυση του Λαυρίου σε ελληνόπουλα. Ο Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.88 μ. και αποτέλεσε μεταξύ άλλων τον νεότερο αρχηγό στην Ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας. Την περσινή σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 αγώνες.

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ήταν εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» του κόουτς Σερέλη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία την έκανε άμεσα πράξη.

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια ώστε και τη νέα σεζόν, οι φίλαθλοι του Λαυρίου να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους"!

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ