ΛΑΥΡΙΟ

Στην Ελλάδα ο Ντόρον Λαμπ για χάρη του Λαυρίου

Orlando Magic's Doron Lamb (1) moves the ball against the Chicago Bulls during the second half of an NBA basketball game, Monday, April 15, 2013, in Orlando, Fla. Chicago won the game 102-84.(AP Photo/John Raoux)
AP Photo/John Raoux AP

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Λαυρίου, ο Ντόρον Λαμπ, βρίσκεται πλέον στην χώρα μας προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα προετοιμασία με την ομάδα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Ντόρον Λαμπ, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Λαυρίου. Ο Αμερικανός γκαρντ θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του προπονητή της ομάδας, Χρήστου Σερέλη, δείχνοντας έτοιμος για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Ντόρον Λαμπ ήταν η "βόμβα" που επιφύλασσε το Λαύριο στους φίλους του , με την απόκτησή του πριν μερικούς μήνες να δημιουργεί τεράστιο θόρυβο σε όλη την Ευρώπη. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το βιογραφικό του Αμερικανού, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο42 του ντραφτ του 2012 από τους Milwaukee Bucks και βρέθηκε στο ΝΒΑ για δύο σεζόν (2012-2014) φορώντας τις φανέλες των Bucks και των Magic, έχοντας μέσους όρους καριέρας 3.5 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Στην Ελλάδα ο Ντόρον Λαμπ για χάρη του Λαυρίου

AP Photo/John Raoux

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ