ΜΠΑΣΚΕΤ

Σερέλης: "Στο α' ημίχρονο δεν κάναμε καν προπόνηση στον Παναθηναϊκό"

Σερέλης: "Στο α' ημίχρονο δεν κάναμε καν προπόνηση στον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Σερέλης δεν έκρυψε την δυσφορία του για την εικόνα που παρουσίασε το Λαύριο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

O Παναθηναϊκός στην 3η "στροφή" της Basket League έκανε "πάρτι" απέναντι στο Λαύριο κα ο Χρήστος Σερέλης ήταν εμφανώς απογοητευμένος για το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του.

"Ήμασταν ανύπαρκτοι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε ούτε προπόνηση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω κάτι να πω. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για την ομάδα μου και τους νέους παίκτες. Για να δούμε πως είναι να παίζεις δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Δεν θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα. Από αύριο θα δουλέψουμε για την συνέχεια. Συγνώμη αλλά δεν έχω να πω κάτι για το ματς", είπε αρχικά ο προπονητής του Λαυρίου.

Ο Παναθηναϊκός πέρσι λύγισε το Λαύριο στην β' παράταση και όταν επισημάνθηκε αυτό το γεγονός στον Χρήστο Σερέλη, εκείνος είπε: "Κανένα θέμα με το περσινό ματς. Πολλοί διαφορετικοί παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός τα τελευταία 20 χρόνια στην Ευρώπη και εμείς είμαστε στην 4η σεζόν μας στην Α1. Από κάθε ματς μπορείς να μάθεις. Μέσα από μια τέτοια κατραπακιά από μεγάλη ομάδα, μαθαίνουμε. Το έχουμε δείξει. Μπορεί να περιμένεις τέτοια ήττα από μια μεγάλη ομάδα που δεν κοστίζει τίποτα. Προφανώς και δεν χαίρεσαι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά για να βοηθήσουμε τα παιδιά".

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν παίκτες στην ομάδα του που είχαν έξτρα κίνητρο και δεν το αξιοποίησαν : "Κανείς δεν χρειαζόταν να έχει περισσότερο πάθος. Έχουμε νεανική ομάδα. Πήρε ένα καλό μάθημα για το τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ