ΛΑΥΡΙΟ

Νέα απάντηση του Λαυρίου στον Πανιώνιο: "Τελικά έχει και πιο... κάτω"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κόντρα ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Λαύριο συνεχίζεται, με τους παράγοντες του δεύτερου να απαντούν στην ανακοίνωση των κυανέρυθρων που μιλούσε για "πρωταπριλιάτικο αστείο".

Οι άνθρωποι του Λαυρίου μίλησαν, το απόγευμα του Σαββάτου (1/4), ανοιχτά για φραστική επίθεση που δέχθηκαν στα αποδυτήριά τους στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Το έκαναν και στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο, με τους παράγοντες των γηπεδούχων να διαψεύδουν σήμερα με ανακοίνωσή τους τις κατηγορίες των χθεσινών τους αντιπάλων. "Πρωταπριλιάτικο αστείο οι ισχυρισμοί του Λαυρίου" αναφέρει το κείμενο των "κυανέρυθρων", για να έρθει λίγες ώρες μετά νέα αντίδραση από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

" Η ΚΑΕ Πανιώνιος με τη σημερινή ανακοίνωση της, απέδειξε πως τελικά έχει και πιο… κάτω. Ο εμπνευστής της σημερινής ανακοίνωσης ντροπιάζει ακόμη περισσότερο τον Σύλλογο της Νέας Σμύρνης και όσα αυτός πρεσβέυει εδώ και 128 χρόνια" αναφέρει χαρακτηριστικά η θέση των ανθρώπων του Λαυρίου, που περισσότερο ασχολούνται με την εισβολή στα αποδυτήριά τους, παρά με την "ανώδυνη" ήττα από τον Ιστορικό .

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ