Λαύριο: Παρέθεσε Ελύτη για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα του ελληνικού μπάσκετ

Με ένα post στα social media το Λαύριο παρέθεσε έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη για να σχολιάσει όσα έγιναν την τελευταία αγωνιστική της Basket League και οδήγησαν στον υποβιβασμό του.

Τα απόνερα των εξελίξεων στην τελευταία αγωνιστική της Basket League βρήκαν το Λαύριο να υποβιβάζεται - με τα ισχύοντα δεδομένα τουλάχιστον - στην Α2 επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Κύμη για την τελευταία αγωνιστική.

Ο Πρόεδρος του Λαυρίου, Γιάννης Ψαρράκης μίλησε χθες (8/5) για αλλοίωση πρωταθλήματος με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας οτι το Λαύριο θα κάνει οτιδήποτε για να προσβάλλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Μία ημέρα αργότερα, το Λαύριο επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ τον τελευταίο καιρό, αφού παρέθεσε έναν στίχο από το "Άξιον Εστί" του Οδυσσέα Ελύτη.

Συγκεκριμένα, το Λαύριο έγραψε σε ένα post στο twitter: "Πάντα, πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη". Λίγο πριν αυτή την φράση, στο ίδιο post το Λαύριο έγραψε: "Ενωμένοι σαν γροθιά, είμαστε ΜΑΖΙ! Συνεχίζουμε..."

Δείτε το post:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS