ΛΑΥΡΙΟ

Κοκ ο πρώτος στο Λαύριο

Κοκ ο πρώτος στο Λαύριο

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν είναι γεγονός για το Λαύριο. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του σέντερ, Τζίτο Κοκ

Αφού πρώτα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων. Ο Τζίτο Κοκ είναι η πρώτη μεταγραφή του Λαυρίου για τη νέα σεζόν, καθώς η παρουσία του Ολλανδού σέντερ στις προπονήσεις της ομάδας έπεισε τον Έλληνα τεχνικό που εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο 22χρονος παίκτης αγωνιζόταν στο Σαν Ντιέγκο όντας έναν εκ των κορυφαίων μπλοκέρ στην ιστορία του κολεγίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει

" Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Τζίτο Κοκ (JITO KOK)! Ο Ολλανδός σέντερ έχει γεννηθεί στις 23 Μαρτίου του 1994 και έχει ύψος 2.06 μ. Είναι απόφοιτος του Σαν Ντιέγκο, αποτελώντας μάλιστα έναν από τους κορυφαίους μπλοκέρ στην Ιστορία του κολεγίου! Την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 7,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,5 κοψίματα!

Πρόκειται για εξαιρετικό αθλητή, οι συστάσεις για τον οποίο επιβεβαιώθηκαν απόλυτα το διάστημα που προπονήθηκε με την ομάδα, υπό τις οδηγίες του κόουτς Σερέλη, ο οποίος εισηγήθηκε άμεσα την απόκτηση του.

Ο Κοκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου"

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ