ΛΑΥΡΙΟ

Γκρέι, ο εκλεκτός του Λαυρίου

Γκρέι, ο εκλεκτός του Λαυρίου
NIKOPHOT

Ο Στίβεν Γκρέι είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Ντε Μάριους Μπολντς στο υπόλοιπο της Stoiximan.gr Basket League. Απομένουν οι υπογραφές για να "κλείσει" το deal.

Από τη στιγμή που κατέστη σαφές πως ο Ντε Μάριους Μπολντς θα αποχωρήσει από το ρόστερ , οι άνθρωποι του Λαυρίου έδωσαν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του.

Κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού ο Χρήστος Σερέλης κατέληξε στον Στίβεν Γκρέι για τη θέση του γκαρντ που θα ηγηθεί στο υπόλοιπο της Stoiximan.gr Basket League. Ο 27χρονος γκαρντ έχει μεγάλη προϋπηρεσία στη Γαλλία, όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Ροάν (2012-'13), Γκραβελίν (2013-'14 & 2015-'16) και Ντιζόν (2014-'15). Πριν δύο χρόνια ψηφίστηκε μάλιστα να δώσει το "παρών" στο All Star Game της LNB.

Στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στη γαλλική λίγκα μετρά 13.6 πόντους (με 39.6% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσο όρο, με τη σεζόν που έπαιξε στη Ντιζόν να είναι η καλύτερη που έχει καταγράψει ως τώρα, αφού είχε 16.8 πόντους με 42% από τη γραμμή των 6μ75.

Ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Λαυρίου κι αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι οι υπογραφές.

Παρεμπιπτόντως, ο Ντε Μάριους Μπολντς δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods (5/12, 19:00) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League αφού -εκτός των άλλων- δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ