ΛΑΥΡΙΟ

Για ένα ακόμη χρόνο στο Λαύριο ο Κακλαμανάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ / BASKET LEAGUE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ / BASKET LEAGUE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης θα φοράει τη φανέλα του Λαυρίου Megabolt για ένα ακόμη χρόνο, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη θα αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, με την ομάδα του λεκανοπεδίου να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο σέντερ. Ο ύψους 2μ05 παίκτης σημείωσε μεγάλη πρόοδο την τελευταία διετία, κάτι που εκτιμήθηκε από τον έμπειρο τεχνικό, με αποτέλεσμα τη θετική εισήγησή του για νέο συμβόλαιο.

" Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη για έναν ακόμη χρόνο. Ο υψηλόσωμος παίκτης συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες της Α1, θα παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στο Λαύριο. Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν από τους θεμέλιους λίθους της εξαιρετικής χρονιάς της ομάδας έχοντας κατά μέσο όρο 5.2 πόντους και 3.6 ριμπάουντ", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt για το θέμα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt, Γιάννης Ψαρράκης, δήλωσε πως "χαίρομαι πάρα πολύ γιατί κάποια από τα παιδιά του Λαυρίου παραμένουν παιδιά του Λαυρίου! Ο Δημήτρης είναι σημαντικός για την ομάδα μας και έδειξε πως και για εκείνον η ομάδα είναι σημαντική".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ