ΛΑΥΡΙΟ

Επίσημο: Στο Λαύριο ο Λαμπ!

Orlando Magic guard Doron Lamb looks on against the Denver Nuggets in the third quarter of the Nuggets' 120-94 victory in an NBA basketball game in Denver on Saturday, Jan. 11, 2014. (AP Photo/David Zalubowski)
Orlando Magic guard Doron Lamb looks on against the Denver Nuggets in the third quarter of the Nuggets' 120-94 victory in an NBA basketball game in Denver on Saturday, Jan. 11, 2014. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Το Λαύριο DHI ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντορόν Λαμπ, αποκτώντας μία λύση από το πάνω ράφι για την περιφερειακή του γραμμή.

Με τη φανέλα του Λαυρίου DHI θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντορόν Λαμπ, με τους "κυανοκίτρινους" να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ. Ο απόφοιτος του Kentucky θα δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη για τέταρτη φορά, μετά από το σύντομο πέρασμα που είχε από Μαυροβούνιο, Τουρκία και Γαλλία.

Πρόκειται για μία κίνηση - έκπληξη από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη , που προσέθεσε στο δυναμικό της έναν εξαιρετικό σκόρερ, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διάρκεια της κολεγιακής του καριέρας. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 12.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα, με 37.8% στα σουτ τριών πόντων με τα χρώματα των Westchester Knicks της D-League.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Λαύριο-DHI ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την απόκτηση του Doron Lamb! Ο πρώην ΝΒΑer υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους, αποτελώντας την σπουδαιότερη μεταγραφή στην Ιστορία του Λαυρίου.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 6 Νοεμβρίου του 1991 και έχει ύψος 1.93 μ. Έχει φοιτήσει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, με το οποίο μάλιστα έφτασε στο FINAL 4 του ΝCAA!

Το 2012 οι Μιλγουόκι Μπακς τον επέλεξαν στο νούμερο 42 των Ντραφτ. Ο Lamb αγωνίστηκε σε 23 ματς στο ΝΒΑ με τα «ελάφια» ενώ στη συνέχεια, την ίδια σεζόν (2012-13) «μετακόμισε» στο Ορλάντο φορώντας τη φανέλα των Μάτζικ για άλλα 24 παιχνίδια. Με την ίδια ομάδα συνέχισε και την επόμενο σεζόν αγωνιζόμενος για 53 ματς με μέσο όρο 3,6 πόντους.

Πέραν του ΝΒΑ ο Αμερικανός άσος έχει αγωνιστεί στο NBDL (Texas Legends, Westchester Knicks) ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία λόγω της παρουσίας του στην Budućnost Podgorica και στη Nanterre 92. Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ με στόχο να κάνει τον κόσμο της για μια ακόμη χρονιά υπερήφανο"!

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ