ΛΑΥΡΙΟ

Εγένετο το "Λαύριο MEGABOLT"

Εγένετο το "Λαύριο MEGABOLT"

Το Λαύριο μετονομάστηκε σε "Λαύριο MEGABOLT" μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον -εδώ και τέσσερα χρόνια- χορηγό του.

Η τετραετής συνεργασία μεταξύ του Λαυρίου και της "Megabolt" αλλάζει επίπεδο αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν. Και ονομασία. "Λαύριο MEGABOLT". Αυτή θα είναι πλέον η ονομασία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, από τη στιγμή που ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια καλωσορίζουμε τον χορηγόονοματοδοσίας της ομάδας μας για την περίοδο 2017-2018: την εταιρία«MEGABOLT»!

Η«MEGABOLT»είναι Eλληνική εταιρία με 40 χρόνια εμπειρία σεβίδες-συστήματα στήριξης και διάτρησης. Αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες βασιζόμενη στην διακίνηση μιας πλούσιας γκάμας προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Ευχαριστούμε την εταιρία«MEGABOLT»-η οποία μας ακολουθεί ήδη 4 χρόνια στη «διαδρομή» μας και φέτος μας τιμά με την ονοματοδοσία- για την πολύτιμη στήριξη και συμβολή της στην επίτευξη των στόχων μας! Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ένας πολύτιμος «συμπαίκτης» στη φετινήstoiximan.gr Basket league!

«MEGABOLT M IKE» – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΔΩΝ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ".

(Photo credits: lavrio-bc.gr)

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ