ΛΑΥΡΙΟ

Αποχώρησε από το Λαύριο ο Γκρέι

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από το Λαύριο ο Στίβεν Γκρέι, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζαντάρ. Αποχαιρέτησε τον παίκτη με συγκινητικό VIDEO η ομάδα.

Χωρίς τον Στίβεν Γκρέι θα πρέπει να πορευτεί το Λαύριο για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε από την ομάδα, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζαντάρ.

Ο Γκρέι αγωνιζόταν στο Λαύριο από την περσινή σεζόν. Φέτος ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της μέχρι στιγμής εξαιρετικής πορείας της ομάδας, έχοντας 10.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Την είδηση έκανε γνωστή και το Λαύριο, αποχαιρετώντας τον Αμερικανό με ένα όμορφο VIDEO.

Διαβάστε την ανακοίνωση και δείτε και το VIDEO που δημιούργησε το Λαύριο ειδικά για τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ:

"Ένα video γεμάτο… Steven Gray! Ο αποχαιρετισμός στον μεγάλο “μπόμπερ”… Μαζί με κάθε αποχαιρετισμό, αποχαιρετούμε όχι μόνο έναν άνθρωπο αλλά και ένα κομμάτι του εαυτού μας ή της ζωής μας. Έτσι συμβαίνει και με τον Steven, ένα υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη, που οι δρόμοι μας από σήμερα χωρίζουν… Steven, αγάπησες την πόλη μας κι η πόλη αγάπησε εσένα. Θέλουμε να ξέρεις -εσύ και η υπέροχη οικογένειά σου- ότι το ΛΑΥΡΙΟ θα είναι πάντα το ‘’σπίτι’’ σου & η "οικογένεια’" σου. Σ’ ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου και για το γεγονός ότι πάντα έδινες την ψυχή σου για τη νίκη. “Αντίο”, “Ευχαριστώ” και “Εις το επανιδείν”…”

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ