ΛΑΥΡΙΟ

Ανακοινώνει τον Κέσελ το Λαύριο

Ανακοινώνει τον Κέσελ το Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Λαύριο ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρβο φόργουορντ, Μάρκο Κέσελ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή από τον ατζέντη του πρώην "ερυθρόλευκου".

Την μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας του ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Λαύριο, το οποίος φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το Λαύριο έχει έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Σέρβο σμολ-φόργουορντ, Μάρκο Κέσελ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2010-2012), κατακτώντας με τους Πειραιώτες το Πρωτάθλημα σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2012.

Στη συνέχεια ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος υπήρξε και διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας (έπαιξε στο Μουντομπάσκετ του 2010), αγωνίστηκε στις Βαλένθια (2012-2013), Λε Μαν (2013), Ασβέλ (2013-2014), δίχως να καταφέρει να διακριθεί. Μέχρι πρότινος ήταν μέλος της Μέγκα Μπάσκετ και τους τελευταίους μήνες ήταν χωρίς ομάδα.

Έρχεται την Πέμπτη (7/1) ο Κέσελ στην Αθήνα

Ο Μάρκο Κέσελ θα έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (7/1) και το Λαύριο θα κάνει αγώνα δρόμου για να του βγάλει το δελτίο την Παρασκευή, ώστε ο παίκτης να μπορέσει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς κόντρα στον Κόροιβο το Σάββατο (9/1).

Η ομάδα του Λαυρίου κινήθηκε με άκρα μυστικότητα για την απόκτηση του Μάρκο Κέσελ και ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν για το θέμα. Οι παίκτες του Λαυρίου είναι εντυπωσιασμένοι από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τον Σέρβο φόργουορντ.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ