ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Υπέρβαση με την απόκτηση του Μπράντον Ρας

Minnesota Timberwolves' Brandon Rush plays against the San Antonio Spurs during the first half of an NBA basketball game Tuesday, March 21, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' Brandon Rush plays against the San Antonio Spurs during the first half of an NBA basketball game Tuesday, March 21, 2017, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP PHOTO/JIM MONE

Η Λάρισα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Ρας, που έχει κατακτήσει το δαχτυλίδι του ΝΒΑ το 2015 με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ενάμιση χρόνο δίχως ομάδα ήταν ο 34χρονος φόργουορντ.

Η Λάρισα συνεχίζει να ενισχύεται, με τον Μπράντον Ρας να αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα -μετά τον Άντονι Χίκι. Ο 34χρονος φόργουορντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ, και δη το ΝΒΑ στο οποίο βρέθηκε ανελλιπώς από το 2008 έως το 2018, με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να αποτελούν τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Ο ύψους 1μ98 παίκτης έχει στο βιογραφικό του δύο τίτλους, αυτόν του NCAA με το Κάνσας το 2008 (ήταν συμπαίκτης με τον Μάριο Τσάλμερς της ΑΕΚ) κι εκείνον του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2015.

Τα τελευταία δύο χρόνια βέβαια η καριέρα του πήρε (απότομα) την κατιούσα, αφού δεν είχε ομάδα από τον Φεβρουάριο του 2018, οπότε κι έληξε το δεκαήμερο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με το Πόρτλαντ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι τελευταίες του αγωνιστικές εμπειρίες στις ΗΠΑ ήρθαν με τη "BIG3" μία λίγκα που λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι, έχοντας 13.5 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο φέτος. Όσο για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της καριέρας του; Έγινε στις 12 Απριλίου 2017, με τη φανέλα της Μινεσότα έχοντας 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24'19'' συμμετοχής.

" Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σούτινγκ γκρντ - φόργουορντ Μπράντον Ρας " αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι νεοφώτιστοι για την απόκτηση του πολύπειρου παίκτη, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, όπερ και σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου.

AP Photo/Jim Mone

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ