ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Υπέγραψε τον Τζάστιν Μπέικερ

Λάρισα: Υπέγραψε τον Τζάστιν Μπέικερ
EUROKINISSI

Ο Τζάστιν Μπέικερ υπέγραψε συμβόλαιο στην Λάρισα. Διαβάστε ποιος είναι ο 30χρονος ύψους 2,03μ. πάουερ φόργουορντ που υπέγραψαν οι νεοφώτιστοι.

Η αρχή στην Λάρισα έγινε με τον Τερέλ Παρκς . Σήμερα ακολούθησε και η δεύτερη μεταγραφική κίνηση της νεοφώτιστης ομάδας. Πρόκειται για τον Τζάστιν Μπέικερ, έναν 30χρονο ύψους 2,03μ. πάουερ φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και θα παίξει στην Basket League τη νέα χρονιά.

Την προηγούμενη χρονιά ο Μπέικερ έπαιξε στην ρουμανική Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου ήταν ο τρίτος σκόρερ της ομάδας με 13,1 πόντους κατά μέσο όρο. Ο 30χρονος φόργουορντ είχε ακόμα 5,4 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο και σούταρε με 54,5% συνολικά, με 31,3% στα τρίποντα και με 76,1% από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την μετονομασία του Ερμή Αγιάς σε Λάρισα και την μετατροπή του σε ΚΑΕ. Ακολούθησε η πρόσληψη του Βασίλη Φραγκιά για τη θέση του προπονητή και φυσικά η ενίσχυση του ρόστερ, στο οποίο υπήρχαν μόνο μερικοί Έλληνες παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, όταν η ομάδα επρόκειτο ακόμα να παίξει στην Α2.

Λάρισα: Υπέγραψε τον Τζάστιν Μπέικερ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ