ΛΑΡΙΣΑ

Επίσημο: Στη Λάρισα ο Άντονι Χίκι

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Σκότι Ρέινολντς, η Λάρισα ενημέρωσε για την απόκτηση του Άντονι Χίκι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Παρά την εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού, ο Βαγγέλης Αγγέλου αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή ξένου για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Την Κυριακή (17/11) η Λάρισα ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Σκότι Ρέινολντς και μια μέρα αργότερα ενημέρωσε για τη συμφωνία με τον Άντονι Χίκι.

Ο 26χρονος γκαρντ έχει περάσει από τη χώρα μας στο παρελθόν, με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας και του Ρεθύμνου Cretan Kings, το οποίο βοήθησε σημαντικά την περσινή σεζόν στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

" Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Άντονι Χίκι" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των νεοφώτιστων. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λάρισας θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (23/11, 15:45) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Όσον αφορά στον Σκότι Ρέινολντς, βρήκε άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ήρθε σε συμφωνία με την Στρασμπούρ του Βενσάν Κολέ. Η γαλλική ομάδα συμμετέχει επίσης στο Basketball Champions League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ