ΛΑΡΙΣΑ

Έδωσαν τα χέρια Λάρισα και Αγγέλου

Έδωσαν τα χέρια Λάρισα και Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έγινε ο νέος προπονητής της Λάρισας, μετά από την αποχώρηση του Βασίλη Φραγκιά. "Να δουλέψουμε περισσότερο και να λέμε λιγότερα" ήταν η πρώτη του ατάκα.

Προπονητής της Λάρισας έγινε με κάθε επισημότητα το απόγευμα της Πέμπτης (7/11) ο Βαγγέλης Αγγέλου, που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Φραγκιά με στόχο να κρατήσει τους Θεσσαλούς στην ΕΚΟ Basket League και της επόμενης περιόδου.

" Για μένα είναι ενδιαφέρουσα η γνωριμία με την ομάδα που προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το μπάσκετ στη Λάρισα, μια πόλη με μεγάλη ιστορία στο άθλημα, με επικεφαλής τον κ. Ριζούλη. Θα δουλεύουμε περισσότερο και θα λέμε λιγότερα. Προέχει να γνωριστούμε όλοι καλύτερα ώστε να δουλέψουμε στην ίδια κατεύθυνση μέσα και έξω από το παρκέ. Είμαι βέβαιος πως αυτό το εγχείρημα μπορεί και θέλει να το στηρίξει η πόλη" ήταν οι πρώτες ατάκες του Έλληνα τεχνικού.

Η Λάρισα αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς αγώνα. Ο Αγγέλου θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό Ρόδου (16/11 στις 15:45).

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ