ΚΥΜΗ

Στην Κύμη ο Τρέιλορ

Oklahoma City Thunder's Scottie Wilbekin (14) shoots against Indiana Pacers' Jamari Taylor (23) during the second half of an NBA summer league basketball game Wednesday, July 6, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Oklahoma City Thunder's Scottie Wilbekin (14) shoots against Indiana Pacers' Jamari Taylor (23) during the second half of an NBA summer league basketball game Wednesday, July 6, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Με τη φανέλα της Κύμης Seajets θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Τζαμάρι Τρέιλορ, ο οποίος πρώτα πέρασε -με εξαιρετικό βαθμό- τις... εξετάσεις στην Αυστρία, υπό τις οδηγίες του Κρις Χουγκάζ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε η Κύμη Seajets για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά οι "μπλε" δεν μένουν εκεί. Κι αυτό γιατί απέσπασαν το "ναι" του Τζαμάρι Τρέιλορ (σ.σ.: στη φωτό σε θέση άμυνας απέναντι στον Σκότι Ουίλμπεκιν, από το Summer League του 2016), ο οποίος θα αποτελέσει τη βασική λύση της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη στη φροντ λάιν.

Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Αυστρία με τα χρώματα της Oberwart, στον πάγκο της οποίας κάθισε ο Κρις Χουγκάζ. Έχοντας περάσει τα κολεγιακά του χρόνια στο Kansas, βρέθηκε στην αυστριακή ομάδα με τη φανέλα της οποίας είχε 10.2 πόντους (με 53.7% στα δίποντα και 74.7% στις βολές), 7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ κατά μέσο όρο, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Με τα κενά να συμπληρώνονται μέρα με τη μέρα, ο Γιάννης Καστρίτης έχει πλέον στραμμένο το ενδιαφέρον του τόσο στην αγορά του εξωτερικού, όσο και στους γηγενείς παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα, μετά τις αποχωρήσεις που προηγήθηκαν.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ