ΚΥΜΗ

Πανηγύρισαν με... Στανίση στην Κύμη

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΥΜΗ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΥΜΗ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, πανηγύρισε μέσω Facebook τον θρίαμβο επί του Άρη με... Κατερίνα Στανίση και αποθέωση στον Θαντ ΜακΦάντεν (pic).

Η αγωνιστική άνοδος της Κύμης συνεχίζεται, με τους "μπλε" να παίρνουν την τρίτη σερί νίκη τους και να ξεφεύγουν ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ο Άρης δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός , κυρίως γιατί δεν βρήκε τρόπο να περιορίσει την δράση του Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος μέσα σε είκοσι μέρες έχει... φέρει τα πάνω κάτω στη Stoiximan.gr Basket League.

Με 29 πόντους (με 4/7 δίποντα, 6/7 τρίποντα και 3/4 βολές) σε 28'45'' συμμετοχής, έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, με τον πρόεδρο της Κύμης, Αλέξανδρο Θεοδώρου, να πανηγυρίζει την επιβλητική εμφάνιση και τον θρίαμβο της ομάδας του με... Κατερίνα Στανίση.

" Δεν άκουσα; Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη κύριε ΜακΦάντεν, ποιος είστε; Μεγάλο μπράβο και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Τελικό ιστορικό σκορ: Κύμη - Άρης 94-69", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποθεώνοντας τον MVP της βραδιάς και τους υπόλοιπους παίκτες της Κύμης.

Πανηγύρισαν με... Στανίση στην Κύμη
TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ