ΚΥΜΗ

Με διαφορετικό νούμερο στα playoffs ο Μπάρλος

Με διαφορετικό νούμερο στα playoffs ο Μπάρλος
EUROKINISSI

Ο Νίκος Μπάρλος ετοιμάζεται για τα τελευταία ματς της επαγγελματικής του καριέρας και όπως έγινε γνωστό, στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League θα αλλάξει νούμερο και θα φορέσει το 19. Διαβάστε για ποιο λόγο θα γίνει αυτή η αλλαγή...

Πριν από μερικές ημέρες, ο Νίκος Μπάρλος ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το φινάλε των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την τρέχουσα σεζόν. Συνεπώς, τα ματς με τον Ολυμπιακό , θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τα τελευταία της καριέρας του.

Έτσι, ο πολύπειρος φόργουορντ ζήτησε να αλλάξει νούμερο και αντί για το 28 που είχε έως τώρα, να βάλει το 19 στις αναμετρήσεις των playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Για ποιο λόγο; Διαβάστε αναλυτικά:

"Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία της αθλητικής καριέρας του Νίκου Μπάρλου, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, μετά το τέλος των play offs θα «κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια»! Ο Νίκος ζήτησε να αποχαιρετήσει τα παρκέ φορώντας στην φανέλα το 19, καθώς ήθελε στην τελευταία του σεζόν να έχει αγωνιστεί με δύο νούμερα που έχουν τεράστια συναισθηματική αξία για τον ίδιο! Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου αγωνίστηκε με το 28, που είναι η ημερομηνία γέννησης της κόρης του, ενώ στα play offs θέλησε να αγωνιστεί με το 19 που είναι η ημερομηνία γέννησης του γιου του. Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα του Νίκου Μπάρλου, αισθανόμενη ιδιαίτερη τιμή που ένας τόσο σπουδαίος αθλητής αποχωρεί από το ελληνικό μπάσκετ αγωνιζόμενος με την φανέλα της ομάδας μας! Σήμερα λοιπόν το απόγευμα στο ΣΕΦ ο Νίκος Μπάρλος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με το νέο του νούμερο στην εμφάνιση της Κύμης!"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ