ΚΥΜΗ

Λύθηκε η συνεργασία της Κύμης με τους Κώτση και Κολώκα

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κύμη ανακοίνωσε ότι έλυσε την συνεργασία της με τον Κώστα Κώτση και τον Μάρκο Κολώκα.

Χωρίς τους Κώστα Κώτση και Μάρκο Κολώκα θα πορευτεί την επόμενη σεζόν η Κύμη. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Ο Κώστας Κώτσης ήταν τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας την φετινή σεζόν (2016/17), ενώ ο Μάρκος Κολώκας ήταν ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου τις δύο τελευταίες σεζόν (2015-2017).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος ΚύμηςSEAJETSανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Κώστα Κώτση και Μάρκο Κολώκα και τους εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα τους.

Ο Κώστας Κώτσης προσέφερε τις υπηρεσίες του για μία σεζόν στην ομάδα μας, ενώ ο Μάρκος Κολώκας για τρεις διαδοχικές σεζόν, την πρώτη ως παίκτης και τις άλλες δύο σε διοικητική θέση. Κατά το διάστημα της συνεργασίας μας και οι δύο επέδειξαν υψηλό ήθος και επαγγελματισμό, δημιουργώντας παράλληλα ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα και την πόλη της Κύμης.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι αμφότεροι είχαν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχημένη πρώτη παρουσία της ΚύμηςSEAJETSστηνBasketLeague. Όντας σε ιδιαιτέρως νευραλγικές θέσεις, ο Κώστας Κώτσης ως General Manager και ο Μάρκος Κολώκας ως Team Manager, με τις γνώσεις και με την εμπειρία τους προσέφεραν τα μέγιστα στο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ομάδας μας στις υψηλές απαιτήσεις της κορυφαίας κατηγορίας μπάσκετ της χώρας.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ξανά κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό τους βήμα!"

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ