ΚΥΜΗ

Κλουφ αντί Αντεγκμπόγιε στην Κύμη

Κλουφ αντί Αντεγκμπόγιε στην Κύμη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την αποχώρηση του Όγκο Αντεγκμπόγιε με προορισμό την Ιταλία, η Κύμη Seajets έχει ως πρώτο στόχο τον Σαρλόν Κλουφ για τη μία κενή θέση στην περιφέρεια. Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Στην Ιταλία για λογαριασμό της Φορλί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όγκο Αντεγκμπόγιε, ο οποίο αποδεσμεύτηκε από την Κύμη Seajets. Ο βραχύσωμος γκαρντ είχε στα χέρια του πρόταση από την ιταλική ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της γειτονικής χώρας, με τους νεοφώτιστους να τον αποδεσμεύουν άμεσα.

Την ώρα μάλιστα, που ο Βασίλης Μπρατσιάκος αναζητά δύο παίκτες για την περιφέρεια (μετά και το "διαζύγιο" με τον Μουχάμαντ Ελ Αμίν), η πρώτη λύση φαίνεται να βρέθηκε. Ο λόγος για τον Σαρλόν Κλουφ, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Κύμη Seajets για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου αγωνίζεται στην ΠΓΔΜ με τη φανέλα της ΜΖΤ Σκοπίων, από την οποία όμως αναμένεται να αποχωρήσει για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση, εν συνεχεία οι νεοφώτιστοι θα αναζητήσουν έναν ακόμη περιφερειακό για να "κλείσουν" το ρόστερ τους.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ