ΚΥΜΗ

Κάμφορ, η πρώτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κύμη άνοιξε τον λογαριασμό στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση του Ρόντερικ Κάμφορ. Ο 26χρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Γερμανία, Λιθουανία, Βέλγιο και Πολωνία.

Ο Ρόντερικ Κάμφορ είναι η πρώτη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για τη Stoiximan.gr Basket League, για λογαριασμό της Κύμης. Πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν (οι τελικοί είναι ακόμη σε εξέλιξη), η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου γκαρντ, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε Βέλγιο και Πολωνία.

Ο ύψους 1μ91 γκαρντ είχε 11.7 πόντους (με 47% στα τρίποντα) και 4.4 ασίστ στην πολωνική λίγκα με την Τούροφ, ενώ στο βιογραφικό του έχει ακόμη εμπειρίες από Γερμανία και Λιθουανία.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Roderick Camphor, ο οποίος την σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης για την νέα περίοδο είναι 26 χρονών(γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1992), έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται ως play maker και ως shooting guard. Ο Αμερικάνος αθλητής άρχισε την περασμένη σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα με την Leuven, όπου έπαιξε 9 ματς πριν μετακομίσει στην Πολωνία και την Turow Zgorzelec. Εκεί σε 25 παιχνίδια σημείωνε κατά μ.ο. 11,7 πόντους (με 47% στα τρίποντα) και έδινε 4,4 ασίστ. Στο παρελθόν ο Camphor αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Γερμανία με την Bayer Leverkusen και την Hamburg Towers και στην Λιθουανία με την Nevezis, ενώ στην Αμερική έπαιξε στο κολλέγιο Highland Community και στο Southwestern Oklahoma State.

Με την απόκτηση του Roderick Camphor αρχίζει ουσιαστικά η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού του κόουτς Καστρίτη και της διοίκησης του ΓΣ Κύμης ενόψει της σεζόν 2018/19, με στόχο η ομάδα μας να είναι το ίδιο συγκροτημένη και δυνατή όπως και στην περσινή εξαιρετική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Basket League".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ