ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κύμη απολογήθηκε στο Facebook για την 30άρα από το Περιστέρι!

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα απολογητικό post στη σελίδα της ομάδας στο Facebook, οι άνθρωποι της Κύμης ζήτησαν συγγνώμη για την ήττα και την εμφάνιση στον αγώνα με το Περιστέρι.

Το τελικό 56-87 απέναντι στο Περιστέρι, μία εβδομάδα μετά την ήττα στη δεύτερη παράταση στο Βενετόκλειο, ήταν ένα πολύ δυνατό "χαστούκι" για την Κύμη του Γιάννη Καστρίτη που έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση και δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παράγοντες της ομάδας της Εύβοιας χρησιμοποίησαν τη σελίδα τους στο Facebook για να απολογηθούν και να δώσουν μια υπόσχεση.

" Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες θέλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τους φιλάθλους της Κύμης για την σημερινή κάκιστη εμφάνιση και τους υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και με μεγαλύτερη ένταση για να αντιστραφεί το κλίμα και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι και σύντομα θα μπορέσουμε να κάνουμε ξανά υπερήφανους όσους αγαπάνε την ομάδα της Κύμης" αναφέρει το post.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους στο κλειστό της Χαλκίδας το Σάββατο 3/11 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ