ΚΥΜΗ

Επέστρεψε στην Κύμη ο Γυφτονικολός

Επέστρεψε στην Κύμη ο Γυφτονικολός

Η Κύμη BC Aries ανακοίνωσε την πρόσληψη του παλιού σέντερ της ομάδας Γιώργου Γυφτονικολού σε επιτελικό πόστο στο σύλλογο.

Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του ως αθλητής από την Κύμη, έφτασε η ώρα της επιστροφής για τον Γιώργο Γυφτονικολό. Αυτή τη φορά όμως από άλλο πόστο. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Εύβοιας, ο παλαίμαχος σέντερ προστέθηκε στο επιτελείο της Κύμης, με τις νέες του αρμοδιότητες να σχετίζονται με την "εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και με την περαιτέρω ομαλή ένταξη μας στην πόλη της Χαλκίδας", όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

" Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα. Τρία χρόνια μετά την αποχώρηση μου, επιστρέφω στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Αν και η πραγματικότητα είναι ότι στην ουσία ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι δεν ήμουν μέλος αυτής της οικογένειας. Όταν χώρισαν οι δρόμοι μας το 2014 δήλωσα ότι παραμένω φίλαθλος της Κύμης και ότι εύχομαι να φτάσει στην Α1" τόνισε στην ιστοσελίδα της Κύμης ο Γιώργος Γυφτονικολός.

"Πράγματι, σε αυτήν την πορεία προς την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ προσπάθησα να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της ομάδας και να υποστηρίζω από την κερκίδα τις προσπάθειες της. Τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω ξανά την κερκίδα και να βοηθήσω τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης από ένα νέο πόστο. Θέλω να πω ότι νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου ο Αλέξανδρος Θεοδώρου και ότι υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ για να τον δικαιώσω".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένας άνθρωπος που προσέφερε τα μέγιστα για να αλλάξει επίπεδο ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του επιστρέφει στην ομάδα μας! Το καλοκαίρι του 2012 ο Γιώργος Γυφτονικολός συμφώνησε με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Θεοδώρου και έγινε ο βασικός σέντερ του τότε νεοφώτιστου στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Το 2014 ολοκλήρωσε την αγωνιστική του παρουσία στην ομάδα μας έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑΣΕ και της Γ΄Εθνικής, με τον ίδιο να έχει αναμφίβολα εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά σε αυτές τις επιτυχίες.

Τώρα, τρία χρόνια μετά, οι δύο άνδρες έφτασαν ξανά σε συμφωνία, με τον Γυφτονικολό να βγάζει τα μπασκετικά του παπούτσια και την αθλητική εμφάνιση, να βάζει το κοστούμι της ομάδα μας και ετοιμάζεται να αναλάβει θέση στο επιτελείο τη Κύμης. Συγκεκριμένα, οι νέες του αρμοδιότητες σχετίζονται με την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος, αλλά και με την περαιτέρω ομαλή ένταξη μας στην πόλη της Χαλκίδας.

Άλλωστε ο Γιώργος Γυφτονικολός είναι ένας «θρύλος» για το μπάσκετ της Χαλκίδας και γενικά όλης της Στερεάς Ελλάδας, οπότε ξέρει πολύ καλά τα «κατατόπια» και με την εμπειρία του είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Σύλλογο μας. Αφού λοιπόν του ευχηθούμε καλή αρχή στις νέες του αρμοδιότητες, ας δούμε τι δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομαδας μας".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ